Aquest apartat recull diferents experiències sobre el procés d'ensenyament-aprenentatge de la llengua anglesa dutes a l'aula per mestres d'infantil i primària.

La finalitat no és només que puguin servir d'inspiració per a futures actuacions a les nostres aules, sinó també per poder intercanviar idees i punts de vista.


Diferents experiències de les aules d'anglès a escoles de Primària. Podem trobar informació sobre la seva organització, els diferents racons, materials...


Una imatge val més que mil paraules. El CEIP Pins del Vallès ens mostra treballs realitzats pels seus alumnes i fotografies sobre diferents activitats realitzades a l'aula.

El CEIP Salvador Sanromà, de Llinars del Vallès, ens mostra aquesta interessant activitat. Un còmic fotogràfic a partir d'una representació feta a classe.

Alumnes de 6è curs de diferents escoles de la zona de Santa Coloma de Farners es troben per a passar un dia al voltant d'activitats d'anglès: English day.

Altres English days:
- La Selva.
- La Garrotxa.
- Sant Just.
Els alumnes de 6è del CEIP Cristòfor Mestre, i sota l'orientació de la seva professora Margarida Tristán, han realitzat una revista electrònica, It's Great!, que han penjat a la web.

Little Red Riding Hood. Projecte globalitzador amb aquest conte com a centre d'interès. La Mª Josepa Mayench, mestra especialista al CEIP Teresa Bergadà, d'Alguaire, ens presenta pas a pas l'elaboració i posada en acció de les diferents activitats. (Actualitzat aquí.)

Vídeos, ordinadors, jocs, cançons, enquestes, manualitats i l'assitència a la representació d'aquesta obra són alguns dels recursos utilitzats en cursos del Cicle Mitjà i Superior.

Little contes.

Aquest experiència de l'escola Solc ha estat realitzada amb alumnes de 6è de primària. Amb el tema del Medi Ambient com a centre d'interès, han elaborat contes bilingües utilitzant Powerpoint com a suport.

Musicians of Bremen.

Aquest experiència del CEIP Mariano, a Sant Boi de Llobregat, es basa en la història amb el mateix nom. En el web es presenta la història adaptada als alumnes acompanyada de dibuixos, però també hi ha la possibilitat d'aprofitar-ho per fer una petita representació.
Enllaç de l'activitat aquí.
Enllaç de l'espai d'anglès aquí.
L'anglès a l'Escola Pia d'Olot