The Christmas Mouse.

La història d'un ratolí i un gat al Nadal
.

A partir de 4t
The man from Peru.

Som al 1870, a Parkgate, un petit poble al nord d'Irlanda. La gent de la poblaci√≥ est√† molt nerviosa. Saben que l'home del Per√ļ busca gats i ve de visita a Parkgate. Tothom hi va amb els seus gats, uns gats molt grassos. Per√≤, on √©s l'home del Peru?

A Maori Story.

Història d'amor entre un noi i una noia que viuen en dos pobles de Nova Zelanda.
Ricky Banks. Music star.

Ricky Banks està cansat. Vol canviar la seva vida. No vol ser una estrella famosa del rock. Ell i la seva dona, Donna, deixen Londres i se'n van al camp buscant una vida tranquil·la. Però la troben?

Radio Boy.

El cel està gris i el mar blau. Una noia està esperant a la platja on troba una ampolla roja. Un noi l'està observant. Què hi ha a l'ampolla?

Radio Boy és una emocionant història on les coses succeeixen molt ràpidament...

Supercomputerman.

En Supercomputerman és molt intel·ligent, però té un problema:
Jo entenc moltes coses del món. Les matemàtiques són molt fàcils. La química i la física no són cap problema per a mi. Però hi ha una cosa que no entenc. Què és? Vosaltres, la gent.
Per què en Supercomputerman no entén la gent?

The boy from yesterday.

El "Sea Bird Cottage" és el lloc ieal per anar de vacances. Això és el que pensen la Sra. Dale i els seus fills quan arriben. Però la casa té una història trista. Què són els sorolls que ells senten per la nit? Qui és la figura misteriosa del jardí? I qui és aquell noi?

Oscar.

Aquesta història té lloc en una petita ciutat anglesa a començaments de la década de 1930. El senyor Felberg és un sastre que fa roba per home. En Joseph i la Sidney treballen per ell. Són els seus aprenents i el Sr. Felberg els ensenya l'ofici. Després de cinc anys, ells també volen arribar a ser sastres com el senyor Felberg.

Permission to leave. (Tres històries curtes sobre fugides)

Perm√≠s per marxar: √Čs l'any 2147. La Indira i en Craig viuen en una societat molt protegida i organitzada sota la superf√≠cie terrestre. Per qu√® volen fugir?
Pot la Helen escapar?: La Helen ha d'escapar-se del seu pare. Pot ella marxar de casa abans que ell desperti? I sap ella realment on anirà?
Raimundo Sánchez. Estrella: Raimundo té la solució per a una avorrida lliçó de geografia mundial. Ell inventa el seu propi món, on ell juga el paper principal.

Professor Wong and King Arthur.

El professor Wong té un restaurant molt especial que pot viatjar en el temps i l'espai. Van a parar a l'època del rei Àrtur el qual hauran de rescatar, ja que està presoner en unes masmorres.

The road through the hills.The Road through the Hill és una de les tres breus històries que trobareu en aquest document.

Un home jove visite un ensopit poble anglès per estudiar-hi la seva històrica església. Però abans que hi pugui arribar, viu algunes experiències estranyes i esdevé part del passat d'una dona gran...

El conte deHamellin. Els alumnes han de posar les frases en ordre per reconstruir la història.
A partir de 4t.

ens americans expliquen qui són i les coses que els agraden.

Al fitxer grovelandweb.zip es troba la versió en htm per a treballar a l'ordinador. En el fitxer groveland.zip trobem la versió sobre paper (per realitzar l'activitat al pati per exemple). També hi tenim el full amb les preguntes per als alumnes.

groveland.zip
grovelandweb.zip

A partir de 5è.