Programari informàtic

Els programes de tipus gratu√Įt es poden baixar directament des d'aquesta p√†gina o estan redireccionats; els no gratu√Įts s'analitzen i es dona l'adre√ßa on trobar-los.

Geografia europea. Apr√©n el nom dels pa√Įsos europeus en angl√®s i despr√©s troba aquells que t'indiqui l'ordinador.

Cal baixar-lo i instal·lar-lo.
Geografia dels EUA. Aprén el nom dels estats d'Estats Units en anglès i després troba aquells que t'indiqui l'ordinador.

Cal baixar-lo i instal·lar-lo.
Modulador de veu.Aquest programa pot ser molt √ļtil i servir per solucionar alguns dubtes de pron√ļncia. Poseu-lo a prova. Escriviu o importeu un text o les paraules que vulgueu i amb els men√ļs podreu escollir la velocitat, el to o si voleu el tipus de persona que ho pronunci√Į: sigui un home, una dona, un nen, un noi cantant, robot...

Cal baixar-lo i instal·lar-lo.
Clothes. 32 activitats, en cinc paquets, al voltant del vocabulari de 19 peces de roba, realitzades amb el programa Clic.

Les activitats s'han estructurats en quatre grans blocs, corresponents a les habilitats ling√ľ√≠stiques: listening, reading, speaking i writing.
Letter machine és un programa dirigit a ensenyar l'alfabet a nens americans. A mida que trien una lletra, una frase amb paraules que comencen per aquesta apareix en pantalla i es llegida per l'ordinador.

Cicle Mitj√†. Programa gratu√Įt: http://www.riverdeep.net.
Preposicions de lloc. Edmon and Houdini són els noms dels personatges. Un li diu a l'altre on s'ha de col·locar. Totes les ordres són llegides per l'ordinador. Programa amb més d'una sorpresa. Una petita joia.

Cicle Inicial. Programa gratu√Įt: http://www.riverdeep.net.
My Friend consisteix en transformar un ninot mitjançant la combinació de diferents parts del cos, colors i adjectius (round, pointed, big, small, bright, short, long, curly, straight i crooked). Clicant damunt del cuc cal completar les frases que descriuen el ninot. Genial!

Cicle Mitj√†. Programa gratu√Įt: http://www.riverdeep.net.
Make a story in Kenya és una petita demo amb la qual es pot crear una petita història a mida que es tria el personatge, mitjà de transport, lloc on va i què fa. En acabar, l'ordinador la llegeix i ens dóna l'opció d'imprimir-la i crear-ne un llibret.

C. Mitjà (adaptable). Demo grat. (www.riverdeep.net).
Scrabble és un software que imita el joc de taula amb el mateix nom. Poden jugar d'un a quatre jugadors, o jugar amb l'ordinador.

El recomano per a 6è, ja que per poder gaudir realment del joc cal conèixer vocabulari per a poder combinar les lletres i crear paraules.
Wordwizar és una petita aplicació que demana d'endevinar paraules que apareixen amb les lletres barrejades.


Aquest enllaç us durà a una pàgina d'exercicis de vocabulari bàsic per a primària. Els alumnes poden fer els exercicis de reconeixement dels objectes que apareixen i obtenir els resultats en el mateix moment.

A partir de 3r de Primària.

Un grup de mestres i professors d'una SES d'Alcover han elaborat una activitat Clic sobre el futbol, amb el Barça com a centre d'interès i on es treballa el vocabulari relacionat amb aquest esport.

A partir de 5è de Primària.
Petit joc que consisteix en anar obrint portes d'una fortalesa segons el color indicat.

Autors: http://www.clickteam.com
Ray letters and numbers √©s una senzilla aplicaci√≥ que t√© com a objectiu familiaritzar l'alumne amb les lletres de l'alfabet i guiar l'escriptura de vocabulari senzill: n√ļmeros i colors.

A partir de 2n. Programa gratu√Įt:
http://www.rayslearning.com.
Irregular Verbs és un programa de consulta sobre els verbs irregulars i algunes de les seves formes conjugades

Baby Games √©s un programa amb cinc jocs per a treballar un senzill vocabulari sobre els colors, les formes, els n√ļmeros, els animals i l'alfabet.

Hangman3. Joc del penjat sobre m√ļltiples t√≤pics i adaptable a les diferents edats, ja que √©s un programa que es pot modificar: crear altres t√≤pics i les paraules que l'integren. Per a fer-ho, cal introduir la paraula TEACHER quan es demana el nom d'usuari.
Autora:
Maria Jes√ļs Rodr√≠guez. www.distraidos.com

Cicle Mitjà.
Who is who. A partir de les pistes que es donen, cal trobar el personatge.

A partir de Cicle Mitjà. (123learn).
Early learning ens ofereix una col·lecció de programes per treballar l'alfabet, sumes i restes, jocs de parelles, completar paraules, jocs diversos i altres.

Cicle Inicial. (Tyke bytes).
Jellybeans. Una formiga anirà recollint les mongetes de colors segons les nostres ordres. Aprendrem el nom dels punts cardinals, paraules com right, left i forward.

En una altra activitat, un simpàtic ocell ens anirà dient quina de les mongetes hem d'agafar.


A partir de Cicle Mitjà. (www.riverdeep.net).
ABC...Spelling 2.0 Programa per practicar l'alfabet anglès.

Conté activitats de selecció, discriminació i lletreig.


A partir de Cicle Mitj√†. (autora:Maria Jes√ļs Rodr√≠guez. www.distraidos.com).
Anàlisi de diferents CDRoms multimèdia, actualment al mercat, per a l'aprenentatge de l'anglès en les etapes Infantil i Primària.